Netwerk act

Een unieke netwerkact creëert een tastbaar ‘netwerk’ met het publiek als deelnemer. Een ideale act om uw evenement op bijzondere en ongewone wijze mee te beginnen of af te sluiten!

De acts is betaalbaar, er zijn eén of twee acteurs voor nodig. Zij maken gezamelijk met het publiek een voelbaar en zichtbaar dradennetwerk. Onder begeleiding van zeer opzwepende muziek van alle kanten witte wol (of wol in de kleur van uw huisstijl) de zaal ingegooid. Zo wordt een spectaculair web gecreëerd. Wij zorgen voor een prachtig en humoristisch samenspel met het publiek.

Voorwaarden: het publiek dient in theateropstelling te zitten.
Vanaf 100 personen

Sem de Vries, PictureThis

About PictureThis

PictureThis laat uw evenement bijdragen aan het behalen van uw doelstelling Een evenement moet meer zijn dan ‘gezellig en leuk’ het moet bijdragen aan het behalen van uw (bedrijfs)doelstelling. PictureThis is een evenementenbureau met een unieke werkwijze. Een werkwijze gebaseerd op meer dan 100.000 georganiseerde evenementen en ruim 20 jaar ervaring in de evenementenwereld. We maken live communicatie van uw evenement. Onvergetelijke fotomomenten communiceren uw boodschap, uw content wordt gepresenteerd in een unieke context. Zowel tijdens het evenement als in het voor- en natraject betrekken we uw gasten maximaal. Een doelgericht evenement is het resultaat!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s